Reinigen

Zonder reiniging en onderhoud van uw ventilatie systeem vermindert de hygiƫnische werking, en neemt de capaciteit enorm af.

Dat begint al bij uw luchtbehandelingskast, welke dag in, dag uit u van verse ,schone lucht voorziet. Het is dan ook niet gek dat er regelmatig onderhoud aan gepleegd dient te worden. Denk aan schone filters, de juiste filters, reinigen van de aanzuigroosters e.d.

Maar ook uw kanalen stelsel zal af en toe gereinigd moeten worden. Als uw kanalenstelsel niet zou vervuilen zou het zijn werk niet goed doen toch?

Voor de afzuigsystemen in de Horeca kan het zelf gevaar opleveren. Vet, stof en andere vervuiling zijn namelijk een ideale brandstof op het moment dat de vlam in de pan slaat .Als dit gebeurd slaat de brand in het afzuigsysteem, en de gevolgen zijn niet te overzien. Het is daarom ook dat sommige verzekeringsmaatschappijen het reinigen van de afzuigsystemen in de horeca verplicht stellen.

Wij verzorgen voor particulier , horeca en bedrijven het gehele reinigingsproject van begin tot eind.

Na een eerste visuele controle ,eventueel met inspectie camera, maken wij samen met u een plan van aanpak , zodat u weet waar u aan toe bent.

Na een grondige reiniging kunnen wij samen met u een onderhoudsovereenkomst opstellen om uw systeem in perfecte conditie te houden en dat u verzekerd bent van schone, gezonde lucht!