Wie is INNO-AIR?

Inno-Air is een luchttechnische groothandel.

Wij zijn een jong, flexibel en dynamisch bedrijf, dat zich de laatste jaren sterk heeft ontwikkeld. Dat komt tot uiting in de grote verscheidenheid aan producten en diensten.

Wij hebben een compleet assortiment aan luchttechnische producten die voldoen aan de hoogste Europese normen en de Luka-normering.

Wij hebben een ruime voorraad aan alle mogelijke luchttechnische producten van luchtkanalen tot ventilatoren, van roosters tot flexibele slangen en van instortkanalen tot ventilatie boxen.

De luchtkanalen van Inno Air lvoldoen aan de specificaties van het lastenboek 105 van 1990: art. C14 par..2.2 en Luka-normering

Wij hebben de kennis in huis om u professioneel en vakkundig te adviseren en in onze eigen werkplaats vervaardigen wij snel diverse kanaalstukken. Ook pre-fabriceren wij voor u instort kanalen, ronde kanalen, plenums e.d. om voor u de montagetijd aanzienlijk te verkorten.

Naast het leveren van producten voor de luchtbehandeling kunnen wij ook de montage voor u verrichten.

Wij zijn meedenkend en flexibel wat betreft levertijden. Ook bestaat bij ons de mogelijkheid om de materialen rechtstreeks op de locatie af te leveren.

Bij ons staat flexibiliteit, service en scherpe prijzen centraal.

Luchttechniek door Inno Air

Contactgegevens

Inno Air

Handelsstraat 22,
7772 TR Hardenberg
Telefoon: 0523-712714
FAX: 0523-712715
E-mail: info@inno-air.nl